НОВИНИ

Филтри:

Вицепрезидентът: Само с ясни критерии и без двойни стандарти ще бъде успешен предлаганият общоевропейски механизъм за върховенство на закона

2 декември 2019 | 15:03
Илияна Йотова откри в Брюксел конференция за мониторинга над България

Вицепрезидентът: Освен знанията трябва да дадем на децата си любовта към България

29 ноември 2019 | 10:10
„Най-голямата награда за всеки учител са успехите на неговите ученици. Но освен знанията трябва да дадем на децата си любовта към България. Най-ценното признание за вашия труд, отдаденост и енергия, уважаеми учители, открих в думите на един от вашите възпитаници: Всеки път, когато посещавам българското училище, се чувствам по-близко до родния ми дом България.“ С тези думи вицепрезидентът Илияна Йотова се обърна към учителите от Български детски хор и училище „Гергана“ – Ню Йорк.

Борбата с потъпкването на човешките права обсъди вицепрезидентът Йотова с комисаря по правата на човека към Съвета на Европа

28 ноември 2019 | 16:04
Загубата на воювани с десетилетия човешки права бе основна тема на разговора на „Дондуков“ 2 между вицепрезидента Илияна Йотова и комисаря по правата на човека към Съвета на Европа Дуня Миятович.

Вицепрезидентът Йотова разговаря с председателя на Азербайджанската академия на науките

11 октомври 2019 | 16:04
Съвместните проекти между учените от България и Азербайджан обсъдиха на среща на „Дондуков“ 2 вицепрезидентът Илияна Йотова и председателят на Азербайджанската национална академия на науките акад. Акиф Ализаде. Акад. Ализаде е в България по покана на Българската академия на науките по случай 150-годишнината от основаването ѝ. Двете академии работят в момента по шест съвместни проекта в различни области.

Българите в Казахстан към вицепрезидента: Искаме децата ни да изучават български език

9 октомври 2019 | 11:11
Огромното си желание да изучават български език, за да запазят връзката си с прародината, заявиха пред вицепрезидента Илияна Йотова представители на българската общност в Казахстан.

ОТКРИТО УПРАВЛЕНИЕ

e-ДОКУМЕНТИ

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА

ПОДКРЕПИ ЕДНА МЕЧТА

НАГРАДА ДЖОН АТАНАСОВ

КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ

ОРДЕНИ И МЕДАЛИ


Полезни връзки