НОВИНИ

Филтри:

Вицепрезидентът: 3 март е самочувствието, че сме българи

3 март 2020 | 14:02
„3 март 1878 г. беляза съдбата на България и българския народ, на всеки един от нас. 3 март е самочувствието, че сме българи. Тази паметна дата е чувството за принадлежност, традиции, история и бъдеще.“ Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова на тържественото отбелязване на Националния празник на България 3 март през Паметника на опълченеца в София.

Държавата да се върне в селата настоя вицепрезидентът

14 февруари 2020 | 13:01
„Българската държава трябва да се върне в селата, в малките населени места, да изработи специална програма за тяхното възраждане.“ Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова на честването на Деня на лозаря и празника на св. Трифон Зарезан, организирано от ЗТПК „Александър Стамболийски“ в село Славовица, област Пазарджик.

Вицепрезидентът: Само с ясни критерии и без двойни стандарти ще бъде успешен предлаганият общоевропейски механизъм за върховенство на закона

2 декември 2019 | 15:03
Илияна Йотова откри в Брюксел конференция за мониторинга над България

Вицепрезидентът: Освен знанията трябва да дадем на децата си любовта към България

29 ноември 2019 | 10:10
„Най-голямата награда за всеки учител са успехите на неговите ученици. Но освен знанията трябва да дадем на децата си любовта към България. Най-ценното признание за вашия труд, отдаденост и енергия, уважаеми учители, открих в думите на един от вашите възпитаници: Всеки път, когато посещавам българското училище, се чувствам по-близко до родния ми дом България.“ С тези думи вицепрезидентът Илияна Йотова се обърна към учителите от Български детски хор и училище „Гергана“ – Ню Йорк.

Борбата с потъпкването на човешките права обсъди вицепрезидентът Йотова с комисаря по правата на човека към Съвета на Европа

28 ноември 2019 | 16:04
Загубата на воювани с десетилетия човешки права бе основна тема на разговора на „Дондуков“ 2 между вицепрезидента Илияна Йотова и комисаря по правата на човека към Съвета на Европа Дуня Миятович.

ОТКРИТО УПРАВЛЕНИЕ

e-ДОКУМЕНТИ

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА

ПОДКРЕПИ ЕДНА МЕЧТА

НАГРАДА ДЖОН АТАНАСОВ

КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ

ОРДЕНИ И МЕДАЛИ


Полезни връзки