НОВИНИ

Филтри:

Вицепрезидентът и посланикът на Великобритания представиха новото издание на инициативата „Посланик за един ден“

10 декември 2019 | 14:02
Тазгодишната тема е образът на България на световната сцена

Вицепрезидентът: Само с ясни критерии и без двойни стандарти ще бъде успешен предлаганият общоевропейски механизъм за върховенство на закона

2 декември 2019 | 15:03
Илияна Йотова откри в Брюксел конференция за мониторинга над България

Вицепрезидентът: Освен знанията трябва да дадем на децата си любовта към България

29 ноември 2019 | 10:10
„Най-голямата награда за всеки учител са успехите на неговите ученици. Но освен знанията трябва да дадем на децата си любовта към България. Най-ценното признание за вашия труд, отдаденост и енергия, уважаеми учители, открих в думите на един от вашите възпитаници: Всеки път, когато посещавам българското училище, се чувствам по-близко до родния ми дом България.“ С тези думи вицепрезидентът Илияна Йотова се обърна към учителите от Български детски хор и училище „Гергана“ – Ню Йорк.

Борбата с потъпкването на човешките права обсъди вицепрезидентът Йотова с комисаря по правата на човека към Съвета на Европа

28 ноември 2019 | 16:04
Загубата на воювани с десетилетия човешки права бе основна тема на разговора на „Дондуков“ 2 между вицепрезидента Илияна Йотова и комисаря по правата на човека към Съвета на Европа Дуня Миятович.

Проблемите и перспективите пред България обсъдиха с вицепрезидента випускници на Академията за социална политика

15 ноември 2019 | 17:05
От равносметката 30 години след 10 ноември 1989 г., резултатите и провеждането на местните избори в България през функционирането на институциите, приоритетите в работата на вицепрезидента до идеите за развитие на Европейския съюз – широк диапазон от въпроси обсъдиха на „Дондуков“ 2 с Илияна Йотова завършващите випуск 2019 на Академията за социална политика, провеждана от Института за социална интеграция.

ОТКРИТО УПРАВЛЕНИЕ

e-ДОКУМЕНТИ

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА

ПОДКРЕПИ ЕДНА МЕЧТА

НАГРАДА ДЖОН АТАНАСОВ

КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ

ОРДЕНИ И МЕДАЛИ


Полезни връзки