ФОТО ГАЛЕРИЯ

По време на срещата си с българската общност в Хамбург Румен Радев връчи Почетния знак на президента на проф. д-р Герд-Винанд Имайер Среща с министър-председателя на провинция Хамбург и кмет на града Петер Ченчер Посещение в компанията Aurubis AG Посещение в компанията Aurubis AG Среща с ръководството на Търговската камара в Хамбург Среща с ръководството на Търговската камара в Хамбург Среща с ръководството на Търговската камара в Хамбург Среща с министър-председателя на провинция Хамбург и кмет на града Петер Ченчер Отриване на Германо-български бизнес форум в Берлин Отриване на Германо-български бизнес форум в Берлин Отриване на Германо-български бизнес форум в Берлин Отриване на Германо-български бизнес форум в Берлин Разговор с канцлера на Германия Олаф Шолц във Федералното канцлерство. Разговор с канцлера на Германия Олаф Шолц във Федералното канцлерство. Разговор с канцлера на Германия Олаф Шолц във Федералното канцлерство. Среща с кмета на Берлин Франциска Гифай. Среща с президента Франк-Валтер Щайнмайер в президентския дворец „Белвю“ в Берлин Среща с президента Франк-Валтер Щайнмайер в президентския дворец „Белвю“ в Берлин Среща с президента Франк-Валтер Щайнмайер в президентския дворец „Белвю“ в Берлин

Посещение на президента Румен Радев във Федерална Република Германия

2022-05-15 19:19:00

Президентът Румен Радев е на посещение във Федерална Република Германия по покана на своя колега президентът Франк-Валтер Щайнмайер. Българският държавен глава бе посрещнат с почетен строй на летище Берлин Бранденбург.

В Берлин държавният глава се срещна с представители на българската общност в посолството на Република България в Германия.

Във втория ден от посещението си във Федерална Република Германия президентът Румен Радев проведе среща на „четири очи“ със своя колега Франк-Валтер Щайнмайер в двореца „Белвю“ и разговаря с канцлера на Германия Олаф Шолц във Федералното канцлерство. 

По-рано в кметството на Берлин държавният глава се срещна с кмета Франциска Гифай.

Президентът Румен Радев  участва в Германо-български бизнес форум, организиран от Германската индустриално-търговска камара, който  се проведе в Дома на германската индустрия в Берлин.

В Хамбург държавният глава се срещна с министър-председателя на провинция Хамбург и кмет на града Петер Ченчер.

В рамките на визитата си във втория по големина град в Германия българският президент проведе и среща с ръководството на Търговската камара в Хамбург и посети компанията Aurubis AG, която развива активна дейност в България.

В Българската православна църква „Св. Св. Кирил и Методий“ в Хамбург президентът Румен Радев се срещна с представители на българската общност в града.

 

 

ОЩЕ ОТ ФОТО ГАЛЕРИЯ

Посещение на президента Румен Радев в Конфедерация Швейцария

27 май 2024 | 18:06

Официално посещение на президента Румен Радев в Унгария

25 май 2024 | 20:08

Посещение на държавния глава Румен Радев във Ватикана и Италианската република

22 май 2024 | 16:04

Петима новоназначени посланици връчиха акредитивните си писма на президента Румен Радев

20 май 2024 | 14:02

ОТКРИТО УПРАВЛЕНИЕ

e-ДОКУМЕНТИ

ПОСЛАНИЕ ЗА НОВА БЪЛГАРИЯ

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА

ПОДКРЕПИ ЕДНА МЕЧТА

НАГРАДА ДЖОН АТАНАСОВ

СПОРТУВАЙ С ПРЕЗИДЕНТА

КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ


Полезни връзки