ФОТО ГАЛЕРИЯ

Посещение в Европейската агенция по морска безопасност в Лисабон Среща с председателя на португалския парламент Аугущо Сантош Силва Среща с председателя на португалския парламент Аугущо Сантош Силва Среща с португалския министър-председател Антонио Коща Среща с португалския министър-председател Антонио Коща Посещение в Европейската агенция по морска безопасност в Лисабон Посещение в Европейската агенция по морска безопасност в Лисабон Посещение в Европейската агенция по морска безопасност в Лисабон Посещение на фондация „Шампалимо“ – най-големият в Португалия научноизследователски център със звено за лечение на онкологични заболявания Посещение на фондация „Шампалимо“ – най-големият в Португалия научноизследователски център със звено за лечение на онкологични заболявания Посещение на фондация „Шампалимо“ – най-големият в Португалия научноизследователски център със звено за лечение на онкологични заболявания Посещение на Военния институт в Лисабон Посещение на Военния институт в Лисабон Посещение на Военния институт в Лисабон Пленарни разговори между българската и португалската делегации Съвместни изявления на Румен Радев и Марсело Ребело де Соуза Съвместни изявления на Румен Радев и Марсело Ребело де Соуза Среща на държавния глава Румен Радев с кмета на Порто Руи Морейра Среща на държавния глава Румен Радев с кмета на Порто Руи Морейра

Президентът Румен Радев е на официално посещение в Република Португалия

2022-04-12 09:11:00

Започна официалното посещение на президента Румен Радев в Португалия по покана на колегата му Марсело Ребело де Соуза.

На летището в Порто държавният глава бе приветстван с военни почести.

Българският президент беше посрещнат от португалския държавен глава с официална церемония. Двамата проведоха среща, след която направиха съвместни изявления. В Порто Румен Радев проведе и среща и с кмета на града Руи Морейра.

Във втория ден от визитата си президентът Румен Радев посети Военния институт в Лисабон и фондация „Шампалимо“ – най-големият в Португалия научноизследователски център със звено за лечение на онкологични заболявания.

В рамките на посещението си българският президент проведе срещи с португалския министър-председател Антонио Коща, както и с председателя на португалския парламент Аугущо Сантош Силва и посети Европейската агенция по морска безопасност в Лисабон. Румен Радев ще разговаря и с представители на българската общност в страната.

 

ОЩЕ ОТ ФОТО ГАЛЕРИЯ

Участие на президента Румен Радев в 78-ата сесия на Общото събрание на ООН

18 септември 2023 | 20:08

Стотици граждани посетиха Администрацията на президента в рамките на инициативата „Европейски дни на наследството – София 2023“

16 септември 2023 | 14:02

Президентът Румен Радев участва в срещата на върха по демографските въпроси в Будапеща

14 септември 2023 | 16:04

Концерт-спектакъл по повод 120 години от Илинденско-Преображенското въстание под патронажа на президента Румен Радев

13 септември 2023 | 10:10
Концерт-спектакъл "Слушам ви гласа жалостен", посветен на 120 години от Илинденско-Преображенското въстание, се състоя в Националния музикален театър "Стефан Македонски" под патронажа на президента Румен Радев. 140-о Средно иновативно училище "Иван Богоров" бе организатор на събитието, в което участваха над 250 изпълнители, които представиха фолклорни музикално-танцови произведения.

ОТКРИТО УПРАВЛЕНИЕ

e-ДОКУМЕНТИ

ПОСЛАНИЕ ЗА НОВА БЪЛГАРИЯ

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА

ПОДКРЕПИ ЕДНА МЕЧТА

НАГРАДА ДЖОН АТАНАСОВ

СПОРТУВАЙ С ПРЕЗИДЕНТА

КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ


Полезни връзки