ФОТО ГАЛЕРИЯ

Посещение в Европейската агенция по морска безопасност в Лисабон Среща с председателя на португалския парламент Аугущо Сантош Силва Среща с председателя на португалския парламент Аугущо Сантош Силва Среща с португалския министър-председател Антонио Коща Среща с португалския министър-председател Антонио Коща Посещение в Европейската агенция по морска безопасност в Лисабон Посещение в Европейската агенция по морска безопасност в Лисабон Посещение в Европейската агенция по морска безопасност в Лисабон Посещение на фондация „Шампалимо“ – най-големият в Португалия научноизследователски център със звено за лечение на онкологични заболявания Посещение на фондация „Шампалимо“ – най-големият в Португалия научноизследователски център със звено за лечение на онкологични заболявания Посещение на фондация „Шампалимо“ – най-големият в Португалия научноизследователски център със звено за лечение на онкологични заболявания Посещение на Военния институт в Лисабон Посещение на Военния институт в Лисабон Посещение на Военния институт в Лисабон Пленарни разговори между българската и португалската делегации Съвместни изявления на Румен Радев и Марсело Ребело де Соуза Съвместни изявления на Румен Радев и Марсело Ребело де Соуза Среща на държавния глава Румен Радев с кмета на Порто Руи Морейра Среща на държавния глава Румен Радев с кмета на Порто Руи Морейра

Президентът Румен Радев е на официално посещение в Република Португалия

2022-04-12 09:11:00

Започна официалното посещение на президента Румен Радев в Португалия по покана на колегата му Марсело Ребело де Соуза.

На летището в Порто държавният глава бе приветстван с военни почести.

Българският президент беше посрещнат от португалския държавен глава с официална церемония. Двамата проведоха среща, след която направиха съвместни изявления. В Порто Румен Радев проведе и среща и с кмета на града Руи Морейра.

Във втория ден от визитата си президентът Румен Радев посети Военния институт в Лисабон и фондация „Шампалимо“ – най-големият в Португалия научноизследователски център със звено за лечение на онкологични заболявания.

В рамките на посещението си българският президент проведе срещи с португалския министър-председател Антонио Коща, както и с председателя на португалския парламент Аугущо Сантош Силва и посети Европейската агенция по морска безопасност в Лисабон. Румен Радев ще разговаря и с представители на българската общност в страната.

 

ОЩЕ ОТ ФОТО ГАЛЕРИЯ

Официално посещение на президента на Хърватия Зоран Миланович по покана на българския държавен глава Румен Радев

25 май 2023 | 18:06

Президентът и вицепрезидентът участваха в тържественото отбелязване на 24 май

24 май 2023 | 13:01

Посещение на президента Румен Радев в Република Южна Африка

11 май 2023 | 21:09

Държавният глава Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова участваха в церемонията по случай Деня на Европа – 9 май и отбелязването на 78 години от победата над нацизма във Втората световна война

9 май 2023 | 13:01

ОТКРИТО УПРАВЛЕНИЕ

e-ДОКУМЕНТИ

ПОСЛАНИЕ ЗА НОВА БЪЛГАРИЯ

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА

ПОДКРЕПИ ЕДНА МЕЧТА

НАГРАДА ДЖОН АТАНАСОВ

СПОРТУВАЙ С ПРЕЗИДЕНТА

КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ


Полезни връзки