ФОТО ГАЛЕРИЯ

Чествания в Пловдив по повод 136-ата годишнина от Съединението на Княжество България и Източна Румелия. Разговор с баба Мария в Белозем. Среща със земеделски производители в Белозем. Среща със земеделски производители в Белозем. Посещение в църквата „Св. Георги Победоносец“ в село Белозем. Посещение в село Белозем. Посещение в църквата „Св. Георги Победоносец“ в село Белозем. Посещение в Центъра за професионално обучение “Тракия” Посещение в Центъра за професионално обучение “Тракия” Разговор с католическата общност в град Раковски. Посещение в катедрален храм „Пресвето сърце Исусово“ в Раковски Посещение в катедрален храм „Пресвето сърце Исусово“ в Раковски Посещение в катедрален храм „Пресвето сърце Исусово“ в Раковски Посещение в катедрален храм „Пресвето сърце Исусово“ в Раковски Посещение в Раковски Посещение в Раковски

Посещение на държавния глава в Раковски, Белозем и Пловдив

2021-09-07 10:21:00

Президентът Румен Радев посети катедрален храм „Пресвето сърце Исусово“ в Раковски и проведе среща с католическата общност в града.

В рамките на посещението си държавният глава разгледа и Центъра за професионално обучение “Тракия”. Румен Радев проведе среща с представители на фирми от „Тракия икономическа зона”.

По-късно през деня Румен Радев беше в село Белозем, където проведе среща с кмета Виолета Петрова, разговаря с жителите на селото и посети църквата „Св. Георги Победоносец“.

На площад „Съединение“ в Пловдив държавният глава участва в честванията по повод 136-ата годишнина от Съединението на Княжество България и Източна Румелия.

ОЩЕ ОТ ФОТО ГАЛЕРИЯ

Президентът отдаде почит пред подвига на загиналите парашутисти

18 октомври 2021 | 15:03

Четирима новоназначени посланици връчиха акредитивните си писма на президента

11 октомври 2021 | 15:03

Посещение на президента в Стара Загора и Свиленград

5 октомври 2021 | 14:02

Президентът участва в отбелязването на 60-ата годишнина от създаването на Първа зенитно-ракетна база от състава на Военновъздушните сили

1 октомври 2021 | 14:02

ОТКРИТО УПРАВЛЕНИЕ

e-ДОКУМЕНТИ

ПОСЛАНИЕ ЗА НОВА БЪЛГАРИЯ

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА

НАЗНАЧАВАНЕ НА ЦИК

ПОДКРЕПИ ЕДНА МЕЧТА

НАГРАДА ДЖОН АТАНАСОВ

СПОРТУВАЙ С ПРЕЗИДЕНТА

ТРИ МОРЕТА - БЪЛГАРИЯ 2021

КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ


Полезни връзки