ФОТО ГАЛЕРИЯ

Посещение в град Дуръс, засегнат от тежко земетресение през ноември м.г. Посещение в град Дуръс, засегнат от тежко земетресение през ноември м.г. Почетен знак на президента за почетния консул на България в Албания Селим Ходжай Среща с представители на българското национално малцинство в Албания Среща с представители на българското национално малцинство в Албания Среща с представители на българското национално малцинство в Албания Прием за 3 март, даван от посолството ни в Албания Прием за 3 март, даван от посолството ни в Албания Прием за 3 март, даван от посолството ни в Албания Среща с министър-председателя на Албания Еди Рама Среща с председателя на парламента Грамоз Ручи Среща с председателя на парламента Грамоз Ручи Среща с председателя на парламента Грамоз Ручи Съвместна пресконференция на президентите Румен Радев и Илир Мета Съвместна пресконференция на президентите Румен Радев и Илир Мета Съвместна пресконференция на президентите Румен Радев и Илир Мета Пленарни разговори Българският президент беше пресрещнат в Албания с официална церемония от албанския си колега Илир Мета Българският президент беше пресрещнат в Албания с официална церемония от албанския си колега Илир Мета Българският президент беше пресрещнат в Албания с официална церемония от албанския си колега Илир Мета

Държавно посещение на президента Румен Радев в Република Албания

2020-03-05 12:48:00

Президентът Румен Радев е на държавно посещение в Република Албания по покана на президента Илир Мета.

Българският държавен глава беше посрещнат с официална церемония от албанския си колега.

Двамата президенти проведоха среща „на четири очи“ и ръководиха пленарните разговори между официалните делегации на България и Албания, след което дадoха съвместна пресконференция.

Държавният глава Румен Радев се срещна и с председателя на албанския парламент Грамоз Ручи, както и с министър-председателя Еди Рама.

В Тирана президентът присъства на прием по повод Националния празник на България – 3 март, даван от посолството ни в Албания за дипломатическата общност, изтъкнати представители на албанското общество и на българската общност.

ОЩЕ ОТ ФОТО ГАЛЕРИЯ

Епископско ръкоположение на Негово Преосвещенство монсеньор Румен Станев

17 януари 2021 | 17:05

Президентът Румен Радев участва в ритуала по освещаване на бойните знамена и знамената светини на Българската армия

6 януари 2021 | 13:01

Традиционен благотворителен спектакъл „Българската Коледа“

26 декември 2020 | 09:09

Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова почетоха паметта на Никола Вапцаров

7 декември 2020 | 12:12
Президентът и вицепрезидентът поднесоха цветя пред паметника на големия поет по случай 111-та годишнина от неговото рождение.

ОТКРИТО УПРАВЛЕНИЕ

e-ДОКУМЕНТИ

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА

ПОДКРЕПИ ЕДНА МЕЧТА

НАГРАДА ДЖОН АТАНАСОВ

КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ

ОРДЕНИ И МЕДАЛИ


Полезни връзки