ФОТО ГАЛЕРИЯ

Президентът Румен Радев се срещна с Хеми Перес по повод представянето на книгата на неговия баща Шимон Перес „Няма място за малки мечти“

2019-06-21 14:54:00

Държавният глава Румен Радев се срещна на „Дондуков“ 2 с Хеми Перес, син на израелския държавник и носител на Нобеловата награда за мир Шимон Перес. Израелският гост е в България по повод премиерата на последната книга на баща си „Няма място за малки мечти“. На срещата присъства и посланикът на Държавата Израел в България Ирит Лилиан.

Създаването на център за иновации в България, който да насърчава инвестиции в проекти с висока добавена стойност в областта на образованието и науката, по модела на основания от Хеми Перес център в Израел, беше обсъдено по време на срещата. Държавният глава отново подчерта, че страната ни следва да подкрепи проекти, които създават перспективи за развитие и използване на таланта на младите хора в България.

 

ОЩЕ ОТ ФОТО ГАЛЕРИЯ

Посещение на държавния глава Румен Радев в Света гора

15 ноември 2019 | 17:05

Президентът Радев в Славяново по случай храмовия празник на църквата "Св. Архангел Михаил"

8 ноември 2019 | 13:01

Държавният глава Румен Радев отдаде признателност на загиналите български воини

2 ноември 2019 | 13:01

В Деня на народните будители президентската институция отвори врати за граждани

1 ноември 2019 | 14:02
В Деня на народните будители президентската институция отвори врати за граждани. Пред сградата на президентството се проведе традиционната церемония по издигане на националния флаг.

ОТКРИТО УПРАВЛЕНИЕ

e-ДОКУМЕНТИ

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА

ПОДКРЕПИ ЕДНА МЕЧТА

НАГРАДА ДЖОН АТАНАСОВ

КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ

ОРДЕНИ И МЕДАЛИ


Полезни връзки