НОВИНИ

Президентът Румен Радев назначи с укази още двама души от своя екип

2017-01-24 16:36:00

Държавният глава Румен Радев назначи с укази Елена Йончева на длъжността секретар за връзки с медиите и  Цвета Тимева за секретар по регионално развитие. 

ОЩЕ ОТ НОВИНИ

Вицепрезидентът призова за създаването на общ регистър за интеграцията на децата-бежанци

24 февруари 2017 | 14:02
За създаване на общ регистър, с който да работят всички институции, които имат отношение към интеграцията на деца-бежанци апелира вицепрезидентът Илияна Йотова, която взе участие в Международната конференция „Пътят на мигрантите – проблеми и решения в интегрирането им чрез образователните системи“. Форумът се провежда в София под патронажа на българския вицепрезидент.

Вицепрезидентът Илияна Йотова ще участва в Световния форум за междукултурен диалог в Баку

23 февруари 2017 | 17:05
Вицепрезидентът на България Илияна Йотова получи официална покана за участие в Световния форум за междукултурен диалог, който ще се проведе на 5 и 6 май в Баку. Поканата бе връчена на среща с посланика на Азербайджан Наргиз Гурбанова.

България ще бъде домакин на форум, посветен на перспективите за развитие на европейския отбранителен и космически сектор

23 февруари 2017 | 14:02
Държавите членки на Европейския съюз трябва да обединят усилията си, за да улеснят достъпа на малките и средни предприятия (МСП) до общия пазар, с което ще бъде задълбочен и процесът на европейска интеграция. Това беше общата позиция на президента Румен Радев и на европейския комисар по вътрешен пазар, промишленост, предприемачество и малки и средни предприятия Елжбета Бенковска, който се срещнаха днес на „Дондуков“ 2.

Държавният глава Румен Радев подписа указ за освобождаване от длъжност на главния секретар на МВР Георги Костов

22 февруари 2017 | 18:06
Президентът Румен Радев подписа днес указ, с който освободи от длъжност главния секретар на Министерството на вътрешните работи Георги Костов.

ОТКРИТО УПРАВЛЕНИЕ

e-ДОКУМЕНТИ

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА

ПОДКРЕПИ ЕДНА МЕЧТА

НАГРАДА ДЖОН АТАНАСОВ

КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ

ОРДЕНИ И МЕДАЛИ


Полезни връзки