НОВИНИ

Президентът Румен Радев назначи с укази още двама души от своя екип

2017-01-24 16:36:00

Държавният глава Румен Радев назначи с укази Елена Йончева на длъжността секретар за връзки с медиите и  Цвета Тимева за секретар по регионално развитие. 

ОЩЕ ОТ НОВИНИ

Президентът Румен Радев подписа указ за назначаването на Георги Чолаков за председател на Върховния административен съд

23 октомври 2017 | 17:05
На основание чл. 129, ал. 2 от Конституцията на Република България президентът Румен Радев подписа указ за назначаването на Георги Чолаков за председател на Върховния административен съд.

Президентът Румен Радев в Попово: Чрез българските инвестиции в нашата страна се създава поминъкът на България

20 октомври 2017 | 22:10
Инвестициите в нашата страна, направени от българи, дават реален продукт и най-вече поминък на хората. Няма по-хубаво от това българите да работят в България, в родния си край, близо до семействата си, да плащат данъци тук и да харчат парите си тук. Това заяви президентът Румен Радев на откриването на новата производствена база за тапицирана мебел в град Попово.

Илияна Йотова: Нека Св. Иван Рилски бъде пътеводната звезда в приятелството между българския и унгарския народ

20 октомври 2017 | 16:04
„Има дни в историята на всеки народ, когато се пишат нови страници, които остават за поколенията и днешният ден е такъв, защото е изпълнен с много приятелство между българския и унгарския народ“. Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова в църквата „Св. София“ в столицата, където участва в откриването на паметна плоча, посветена на 19-и октомври – Ден на българо-унгарското приятелство.

България и Гърция са пример за ползотворно стратегическо партньорство, базирано на европейските ценности

20 октомври 2017 | 14:02
В регион, познат със своите противоречия и конфликти, България и Гърция установиха трайни добросъседски отношения и дадоха положителен пример за приятелство и партньорство. Нашите две страни споделят сходни позиции, базирани на европейските ценности, в ключови сфери. Това заяви президентът Румен Радев, който днес на „Дондуков“ 2 се срещна с председателя на парламента на Република Гърция Николаос Вуцис.

ОТКРИТО УПРАВЛЕНИЕ

e-ДОКУМЕНТИ

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА

ПОДКРЕПИ ЕДНА МЕЧТА

НАГРАДА ДЖОН АТАНАСОВ

КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ

ОРДЕНИ И МЕДАЛИ


Полезни връзки