НОВИНИ

Президентът Румен Радев назначи с укази още двама души от своя екип

2017-01-24 16:36:00

Държавният глава Румен Радев назначи с укази Елена Йончева на длъжността секретар за връзки с медиите и  Цвета Тимева за секретар по регионално развитие. 

ОЩЕ ОТ НОВИНИ

Президентът Румен Радев: Ще съдействам за постигане на съгласие по национално значими цели

25 април 2017 | 17:05
Държавният глава завърши цикъла от консултации с парламентарно представените политически сили със среща с представителите на ПГ на ПП ГЕРБ. „Надявам се, че ще реализирате доверието, което получихте от българските избиратели, в отговорно управление.“ Това заяви президентът Румен Радев и добави, че разчита на приемственост в работата на служебното правителство и следващия кабинет с премиер Бойко Борисов.

Вицепрезидентът: След осем месеца на България й предстои да решава предизвикателствата пред Европейския съюз

25 април 2017 | 16:04
„След осем месеца на България й предстои да решава предизвикателствата пред Европейския съюз. Ще имаме своите ангажименти и ще предложим своите теми, но нашата политика, особено през българското председателство, трябва да се ръководи от разбирането, че Европа не е даденост веднъж завинаги и трябва да се борим, за да си върнем ценностите“.

Президентът Румен Радев проведе консултации с Парламентарната група на "БСП за България"

25 април 2017 | 16:04
Държавният глава Румен Радев проведе консултации с Парламентарната група на "БСП за България" в рамките на конституционната процедура за връчване на проучвателен мандат за съставяне на правителство.

Президентът Румен Радев: Развитието на информационните технологии носи със себе си и отговорността как ще бъдат използвани

25 април 2017 | 16:04
Развитието на информационните технологии и цифровото предприемачество носи последици в социален, политически, бизнес и философски характер и за това е важно как ще бъдат използвани. Това заяви президентът Румен Радев при откриването в сграда „Джон Атанасов“ на “София Тех Парк“ на ежегодния форум Webit.Festival за технологии, иновации и инвестиции, който се провежда под негов патронаж. Държавният глава подчерта, че именно младите хора следва да бъдат подготвени за новите професии, в които водеща ще е машината.

ОТКРИТО УПРАВЛЕНИЕ

e-ДОКУМЕНТИ

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА

ПОДКРЕПИ ЕДНА МЕЧТА

НАГРАДА ДЖОН АТАНАСОВ

КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ

ОРДЕНИ И МЕДАЛИ


Полезни връзки