НОВИНИ

Вицепрезидентът Маргарита Попова посети Регионалната библиотека „Пенчо Славейков” във Варна

2014-07-17 13:54:00
Вицепрезидентът Маргарита Попова посети днес Регионалната библиотека “Пенчо Славейков” във Варна, където се срещна с ръководството на културната институция.

По време на посещението си Маргарита Попова се запозна с работата на библиотеката, както и с изпълнението на проектите за модернизация. Вицепрезидентът разгледа библиотечния фонд и съхраняваната там литература.

В началото на годината Варненската регионална библиотека „Пенчо Славейков“ спечели наградата „Библиотека на годината“, като призът беше връчен от вицепрезидента Маргарита Попова на церемония в София.

Като “Посланик на библиотеките” Маргарита Попова участва активно в кампанията на Българската библиотечно-информационна асоциация за популяризиране на ключовите обществени функции на библиотеките. 

ОЩЕ ОТ НОВИНИ

Президентът: ЕС да гарантира спазването на правата и сигурността на българите в РСМ със същата енергия, с която настояваше за ускоряване на нейната европейска интеграция

26 януари 2023 | 19:07
Държавният глава проведе телефонен разговор с комисаря по политиката на разширяване и съседство на ЕС Оливер Вархей

Президентът Румен Радев подписа указ, с който връща за ново обсъждане Закона за изменение и допълнение на Закона за енергетиката

25 януари 2023 | 11:11
Държавният глава Румен Радев подписа указ, с който връща за ново обсъждане Закона за изменение и допълнение на Закона за енергетиката, приет от 48-ото Народно събрание на 12 януари 2023 г.

Вицепрезидентът: Реформата на Шенген и разширяването с България и Румъния трябва да вървят паралелно

25 януари 2023 | 10:10
С тези думи Илияна Йотова се обърна към представители на дипломатическия корпус в България на честването на 60-годишнината на френско-германския Договор за приятелство

Президентът: Българското общество все повече ще изисква високи стандарти на безопасност и ефективност от компаниите

24 януари 2023 | 19:07
Това заяви президентът Румен Радев, който участва в отбелязването на 60-годишнината на „Технотест“ АД

ОТКРИТО УПРАВЛЕНИЕ

e-ДОКУМЕНТИ

ПОСЛАНИЕ ЗА НОВА БЪЛГАРИЯ

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА

НАЗНАЧАВАНЕ НА ЦИК

ПОДКРЕПИ ЕДНА МЕЧТА

НАГРАДА ДЖОН АТАНАСОВ

СПОРТУВАЙ С ПРЕЗИДЕНТА

КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ


Полезни връзки