НОВИНИ

Вицепрезидентът Маргарита Попова посети Регионалната библиотека „Пенчо Славейков” във Варна

2014-07-17 13:54:00
Вицепрезидентът Маргарита Попова посети днес Регионалната библиотека “Пенчо Славейков” във Варна, където се срещна с ръководството на културната институция.

По време на посещението си Маргарита Попова се запозна с работата на библиотеката, както и с изпълнението на проектите за модернизация. Вицепрезидентът разгледа библиотечния фонд и съхраняваната там литература.

В началото на годината Варненската регионална библиотека „Пенчо Славейков“ спечели наградата „Библиотека на годината“, като призът беше връчен от вицепрезидента Маргарита Попова на церемония в София.

Като “Посланик на библиотеките” Маргарита Попова участва активно в кампанията на Българската библиотечно-информационна асоциация за популяризиране на ключовите обществени функции на библиотеките. 

ОЩЕ ОТ НОВИНИ

Президентът Румен Радев проведе телефонен разговор с председателя на ЕЦБ Кристин Лагард

7 декември 2022 | 18:06
Държавният глава открои действията на служебното правителство за предотвратяване на риска от прекомерно задлъжняване на страната, както и усилията за намаляване на инфлацията, които дават резултат през октомври.

Президентът: Висшето военно ръководство трябва да продължи да отстоява ускоряването на модернизацията на Българската армия

7 декември 2022 | 16:04
Държавният глава удостои български военнослужещи с висше офицерско звание

Еднократна финансова помощ от 4500 лв. по инициативата на президента „Подкрепи една мечта“ получиха 17 младежи в неравностойно положение, записани във висши училища

7 декември 2022 | 16:04
Седемнадесет младежи, които продължават образованието си във висши училища и колежи, получиха еднократна финансова помощ в размер на 4500 лева по инициативата на президента „Подкрепи една мечта“. Право да получат еднократна финансова помощ в размер на 2345,45 лв. имат и шестима ученици от 12-и клас, настанени в социална услуга от резидентен тип, завършили 11-и клас с отличен успех.

Вицепрезидентът беше гост на Тържественото събрание на Великотърновския университет по случай Студентския празник

7 декември 2022 | 15:03
В приветствието си вицепрезидентът изтъкна огромния потенциал на младите хора, които наред със знанията и уменията притежават и необходимия критичен поглед към света.

ОТКРИТО УПРАВЛЕНИЕ

e-ДОКУМЕНТИ

ПОСЛАНИЕ ЗА НОВА БЪЛГАРИЯ

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА

НАЗНАЧАВАНЕ НА ЦИК

ПОДКРЕПИ ЕДНА МЕЧТА

НАГРАДА ДЖОН АТАНАСОВ

СПОРТУВАЙ С ПРЕЗИДЕНТА

КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ


Полезни връзки