ФОТО ГАЛЕРИЯ

Среща с  генералния секретар на ООН Антониу Гутериш Изказване пред Общото събрание на ООН Изказване пред Общото събрание на ООН Изказване пред Общото събрание на ООН Изказване пред Общото събрание на ООН Разговор с президента на Република Корея Юн Сук Йол в рамките на 78-ата сесия на Общото събрание на ООН Разговор с министъра на външните работи на Саудитска Арабия принц Фейсал бин Фархад ал Сауд в рамките на 78-ата сесия на Общото събрание на ООН в САЩ Разговор с министър-председателя на Ирак Мохамед Шия Ал Судани в рамките на 78-ата сесия на Общото събрание на ООН. Разговор с президента на Молдова Мая Санду в рамките на 78-ата сесия на Общото събрание на ООН. Разговор с президента на Австрия Александър Ван дер Белен в рамките на 78-ата сесия на Общото събрание на ООН. Разговор с президента на Финландия Саули Нийнистьо в рамките на Срещата на върха за Целите за устойчиво развитие на ООН. Разговор с президентите на Албания Байрам Бегай и Естония Алар Карис в рамките на Срещата на върха за Целите за устойчиво развитие на ООН. Разговор с премиера на Дания Мете Фредериксен в рамките на Срещата на върха за Целите за устойчиво развитие на ООН.

Участие на президента Румен Радев в 78-ата сесия на Общото събрание на ООН

2023-09-18 20:23:00

Държавният глава Румен Радев ръководи българската делегация и представя страната ни в рамките на 78-ата сесия на Общото събрание на ООН в САЩ.

 

ОЩЕ ОТ ФОТО ГАЛЕРИЯ

Стотици граждани посетиха Администрацията на президента в рамките на инициативата „Европейски дни на наследството – София 2023“

16 септември 2023 | 14:02

Президентът Румен Радев участва в срещата на върха по демографските въпроси в Будапеща

14 септември 2023 | 16:04

Концерт-спектакъл по повод 120 години от Илинденско-Преображенското въстание под патронажа на президента Румен Радев

13 септември 2023 | 10:10
Концерт-спектакъл "Слушам ви гласа жалостен", посветен на 120 години от Илинденско-Преображенското въстание, се състоя в Националния музикален театър "Стефан Македонски" под патронажа на президента Румен Радев. 140-о Средно иновативно училище "Иван Богоров" бе организатор на събитието, в което участваха над 250 изпълнители, които представиха фолклорни музикално-танцови произведения.

Президентът Румен Радев участва в отбелязването на 144 години от създаването на Националната служба за охрана

12 септември 2023 | 15:03
Президентът Румен Радев участва в церемония по случай 144 години от създаването на Националната служба за охрана (НСО). Тържественото отбелязване на годишнината се състоя в централата на Службата в София.

ОТКРИТО УПРАВЛЕНИЕ

e-ДОКУМЕНТИ

ПОСЛАНИЕ ЗА НОВА БЪЛГАРИЯ

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА

ПОДКРЕПИ ЕДНА МЕЧТА

НАГРАДА ДЖОН АТАНАСОВ

СПОРТУВАЙ С ПРЕЗИДЕНТА

КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ


Полезни връзки