ФОТО ГАЛЕРИЯ

Отбелязване на 144-ата годишнина от началото на Третия щурм за освобождението на Плевен. Среща с работещи в Регионалния военноисторически музей – Плевен. Церемония по закриването на XIX издание на Националния студентски „Летен университет“ в Китен. Церемония по закриването на XIX издание на Националния студентски „Летен университет“ в Китен. Церемония по закриването на XIX издание на Националния студентски „Летен университет“ в Китен. Церемония по закриването на XIX издание на Националния студентски „Летен университет“ в Китен.

Посещение на президента Румен Радев в Плевен и Китен

2021-09-11 14:56:00

Президентът Румен Радев  участва в отбелязването на 144-ата годишнина от началото на Третия щурм за освобождението на Плевен. В Скобелевия парк пред Панорама „Плевенска епопея 1877“ държавният глава отдаде почит пред загиналите герои за свободата на България и поднесе венец пред костницата в парка.

В Панорама „Плевенска епопея 1877“ Румен Радев  връчи Почетния знак на президента на отговорните за построяването на историческия паметник – кметът в периода 1971-1979 г. Андрей Романов и двамата проектанти арх. Иво Петров и арх. Пламена Цачева. Държавният глава се срещна с работещи в Регионалния военноисторически музей – Плевен.

Румен Радев ще участва в официалната церемония по закриването на XIX издание на Националния студентски „Летен университет“ в Китен. 

По време на събитието бяха отличени студентите, победители  в девет различни спортни дисциплини. Президентът връчи купата на отбора победител.

ОЩЕ ОТ ФОТО ГАЛЕРИЯ

Новоназначени в България посланици връчиха акредитивните си писма на президента Румен Радев

21 септември 2021 | 13:01

Посещение на държавния глава в Раковски, Белозем и Пловдив

7 септември 2021 | 10:10

Президент Румен Радев участва в тържественото отбелязване на 136 години от Съединението на България в Съединение и Чирпан

5 септември 2021 | 19:07

Държавният глава се срещна с представители на Асоциация „Хидроенергия“

2 септември 2021 | 18:06

ОТКРИТО УПРАВЛЕНИЕ

e-ДОКУМЕНТИ

ПОСЛАНИЕ ЗА НОВА БЪЛГАРИЯ

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА

НАЗНАЧАВАНЕ НА ЦИК

ПОДКРЕПИ ЕДНА МЕЧТА

НАГРАДА ДЖОН АТАНАСОВ

СПОРТУВАЙ С ПРЕЗИДЕНТА

ТРИ МОРЕТА - БЪЛГАРИЯ 2021

КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ


Полезни връзки