ФОТО ГАЛЕРИЯ

Посещение на Погановски манастир „Св. Йоан Богослов“ Посещение на Погановски манастир „Св. Йоан Богослов“ Посещение на Погановски манастир „Св. Йоан Богослов“ Румен Радев и Александър Вучич разгледаха ремонтираната сграда на училището и неговата библиотека Румен Радев и Александър Вучич разгледаха ремонтираната сграда на училището и неговата библиотека Румен Радев и Александър Вучич разгледаха ремонтираната сграда на училището и неговата библиотека Двамата президенти Румен Радев и Александър Вучич присъстваха на рецитал на ученици от гимназията „Св. Св. Кирил и Методий“ на български и сръбски език ържавният глава Румен Радев връчи плакет „Св. Св. Кирил и Методий“ на Братислав Стаменов, настоящ директор на гимназията в Цариброд (Димитровград) Церемония по откриване на паметник на светите братя Кирил и Методий в двора на гимназията в Цариброд (Димитровград) Церемония по откриване на паметник на светите братя Кирил и Методий в двора на гимназията в Цариброд (Димитровград) Пресконференция на президентите Румен Радев и Александър Вучич Пресконференция на президентите Румен Радев и Александър Вучич Българският държавен глава беше посрещнат в Цариброд от сръбския си колега Александър Вучич Пленарни разговори Пленарни разговори Среща на президентите Румен Радев и Александър Вучич с представители на българското национално малцинство в Република Сърбия

Посещение на държавния глава Румен Радев в град Цариброд в Република Сърбия

2021-05-23 15:19:00

Президентът Румен Радев посети град Цариброд в Република Сърбия.

Българският държавен глава бе посрещнат от сръбсикия си колега Александър Вучич. Двамата президенти проведоха среща, след което се срещнаха с представители на българското национално малцинство в Република Сърбия.

ОЩЕ ОТ ФОТО ГАЛЕРИЯ

Президентът Румен Радев посети Залцбург по покана на австрийския си колега Александер Ван дер Белен

26 юли 2021 | 14:02
Снимки: Peter Lechner/HBF

Президентът Румен Радев участва в тържественото връчване на дипломите на курсантите от Националния военен университет "Васил Левски"

24 юли 2021 | 21:09

Президентът участва в Сливен в отбелязването на 153 години от подвига на четата на Хаджи Димитър и Стефан Караджа

18 юли 2021 | 19:07

Посещение на държавния глава Румен Радев в Силистра

16 юли 2021 | 14:02

ОТКРИТО УПРАВЛЕНИЕ

e-ДОКУМЕНТИ

ПОСЛАНИЕ ЗА НОВА БЪЛГАРИЯ

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА

НАЗНАЧАВАНЕ НА ЦИК

ПОДКРЕПИ ЕДНА МЕЧТА

НАГРАДА ДЖОН АТАНАСОВ

СПОРТУВАЙ С ПРЕЗИДЕНТА

ТРИ МОРЕТА - БЪЛГАРИЯ 2021

КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ


Полезни връзки