Администрацията на Президента обявява конкурс за оригинално лого на инициативата „Джон Атанасов“

11 юни 2014 | 12:12
Администрацията на Президента обявява конкурс за оригинално и разпознаваемо лого на състезанието за млади учени за наградите и грамотите „Джон Атанасов“ за забележителни постижения в сферата на информационните и комуникационните технологии.
 
Отличията се връчват от държавния глава от 2003 г. в подкрепа на обещаващи български изследователи. Инициативата се провежда в памет на най-знаменития изследовател от български произход в областта на информационните технологии Джон Атанасов, дал значим тласък на съвременното развитие на света.
 
В конкурса за лого на отличията могат да се включат графични дизайнери с въображение и добри идеи. Изборът ще бъде направен от специализирана експертна комисия. Победителят ще получи плакет и грамота от Президента на Република България. Ще бъдат връчени и две поощрителни награди.
 
Конкурсът е отворен от 11 юни до 31 юли 2014 г. Правилата за участие, съставът на журито и необходимите документи може да откриете тук. Комплектът документи се подава на имейл адрес: nagradajohnatanasoff@president.bg или лично на адрес: София, бул. „Дондуков“ №2, за конкурса за лого на отличията „Джон Атанасов“. За обратна връзка и въпроси се свържете с нас на телефони: +359 2 92 39 106; +359 2 92 39 150.
 
На страницата на отличията може да намерите повече информация за президентските отличия „Джон Атанасов“ и техните носители през годините, както и подробности, свързани с откритието на Джон Атанасов – компютъра ABC.

Още от ИНИЦИАТИВИ


ОТКРИТО УПРАВЛЕНИЕ

e-ДОКУМЕНТИ

ПОСЛАНИЕ ЗА НОВА БЪЛГАРИЯ

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА

НАЗНАЧАВАНЕ НА ЦИК

ПОДКРЕПИ ЕДНА МЕЧТА

НАГРАДА ДЖОН АТАНАСОВ

СПОРТУВАЙ С ПРЕЗИДЕНТА

ТРИ МОРЕТА - БЪЛГАРИЯ 2021

КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ


Полезни връзки