Отличията „Джон Атанасов“ търсят новото си лого

10 юни 2014 | 15:03
Отличията „Джон Атанасов“ търсят новото си лого
 
Администрацията на Президента на Република България обявява конкурс за оригинално и разпознаваемо лого на наградите и грамотите „Джон Атанасов“ за забележителни постижения в сферата на информационните и комуникационните технологии. Инициативата отличава обещаващи млади учени и се провежда в памет на най-знаменития изследовател от български произход в областта на информационните технологии, дал значим тласък на съвременното развитие на света.
Каним всички графични дизайнери с въображение и добри идеи да се включат в конкурса. Изборът ще бъде направен от специализирана експертна комисия. Победителят ще получи плакет и грамота от Президента на Република България, а авторските права върху произведението ще бъдат откупени срещу сумата от 1500 лв. Ще бъдат връчени и две поощрителни награди. 
Конкурсът е отворен от 11 юни 2014 г. до 31 юли 2014 г. Правилата за участие, съставът на журито и необходимите документи може да откриете тук. Комплектът документи се подава на е-mail адрес: nagradajohnatanasoff@president.bg или лично на адрес: София, бул. „Дондуков“ №2, за конкурса за лого на отличията „Джон Атанасов“. За обратна връзка и въпроси се свържете с нас на телефони: +359 2 92 39 106; +359 2 92 39 150.
На страницата на отличията може да намерите повече информация за президентските отличия „Джон Атанасов“ и техните носители през годините, както и подробности, свързани с откритието на Джон Атанасов – компютъра ABC. 
 
Иновативност, наука, въздействие… предложете Вашето лого!
 

Още от ИНИЦИАТИВИ


ОТКРИТО УПРАВЛЕНИЕ

e-ДОКУМЕНТИ

ПОСЛАНИЕ ЗА НОВА БЪЛГАРИЯ

БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА

ПОДКРЕПИ ЕДНА МЕЧТА

НАГРАДА ДЖОН АТАНАСОВ

СПОРТУВАЙ С ПРЕЗИДЕНТА

КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ


Полезни връзки